Steeds meer online

Laptopverzekering

Op zoek naar een professionele partner die jouw leerlingen voorziet van een laptopverzekering? Door een laptopverzekering af te sluiten bij Smart2Scool wordt de onderwijsonderbreking van jouw studenten zo kort mogelijk gehouden. Wij hechten namelijk veel waarde aan snelle afhandeling wanneer er schade is aan een apparaat. Ons online serviceportal is daarom ook zo inzichtelijk mogelijk gemaakt. Zo kunnen scholen, studenten en ouders op elk moment de status van het schadeherstel bekijken. Het beheer en onderhoud van de administratie en registratie wordt volledig door ons uit handen genomen, zodat jouw school geen hinder ervaart aan de administratieve randzaken.

Laptopverzekering bij Smart2scool
Het risico

Uitgebreide dekking bij een laptopverzekering

De uitgebreide laptopverzekering van Smart2Scool dekt de schade van een apparaat in veel situaties. Allereerst worden alle onvoorziene schaden gedekt, denk hierbij aan het per ongeluk laten vallen van de laptop. Daarnaast dekken wij ook tegen waterschade en diefstal. In het geval van diefstal moet er wel bewijs zijn van het voorval, denk aan sporen van inbraak of bedreigingen/geweld. Verder wordt ook transportschade gedekt, hier valt bijvoorbeeld het vallen met de fiets onderweg naar school onder, terwijl de laptop in de rugzak van de leerling zit. In het begin zal de standaard fabrieksgarantie al deze gevallen dekken. Wanneer deze periode is verlopen, neemt onze verzekering deze risico’s over. Bij een laptopverzekering van Smart2Scool worden dus alle onverwachte gebeurtenissen van buitenaf, die leiden tot schade, gedekt en vergoed.

Laptopverzekering ter bescherming
De voorwaarden

Afschrijving, vergoeding en eigen risico

Bij het afsluiten van een laptopverzekering is het belangrijk dat je alle voorwaarden en afspraken goed doorneemt. Denk hierbij aan afschrijvingen, eigen risico en vergoedingen. Bij Smart2Scool zijn er bij tablets bijvoorbeeld geen afschrijvingen van toepassing. Bij laptops is dit wel het geval. In de polisvoorwaarden staat exact wat de afschrijvingen zullen zijn. Het is daarom belangrijk om deze goed door te nemen. Op het melden van schade is altijd eigen risico van toepassing. Hoe hoog dit eigen risico is, is afhankelijk van de waarde van het apparaat. Ook in dit geval staat in de polisvoorwaarden wat de hoogte van het eigen risico is. Vergoedingen worden bij Smart2Scool in natura gecompenseerd. Dit betekent dat de verzekerde bij schade of diefstal een apparaat ontvangt dat gelijkwaardig is aan het originele verzekerde apparaat. Dus bij Smart2Scool ben je aan het juiste adres!

Laptopverzekering afsluiten voor leerlingen
Laptop gestolen verzekering
Uw eigen laptop

Particuliere laptop verzekeren?

Bent u particulier en wilt u uw laptop laten verzekeren? Dat kan bij QSX Insurance, de verzekeringsdivisie van onze organisatie. Achter QSX Insurance zitten dezelfde eigenaren en medewerkers als Smart2Scool. Met QSX Insurance maken wij onze verzekeringen en diensten ook beschikbaar voor particulieren. Al 40 jaar zetten wij ons in voor de Nederlandse zakelijke en consumentenmarkt met de focus op het verzekeren en repareren van mobiele telefoon en computerapparatuur. Wilt u uw privéapparaten laten verzekeren? Ga dan dus naar QSX Insurance!

Particuliere laptop verzekeren
Stel je vragen!

Contact Smart2Scool

Samengevat profiteren onderwijsinstellingen bij een laptopverzekering van Smart2Scool van verschillende voordelen. Allereerst krijg je een brede dekking, waardoor schade aan een apparaat in veel gevallen wordt vergoed. Daarnaast geniet je een vlot en duidelijk herstelproces aan de hand van een overzichtelijk serviceportal. Hierdoor wordt een onderbreking van het onderwijs zo kort mogelijk gehouden. Wil je jouw laptop of die van jouw studenten verzekeren? Neem dan contact met ons op of vul het onderstaande formulier in. Dan helpen we je graag verder!

Meer informatie over een laptopverzekering?

Vraag vrijblijvend een brochure aan

    * verplichte velden