Huren, repareren & verzekeren

Apple apparaten voor school

In het digitaliserende onderwijs worden schriften en boeken steeds meer vervangen door laptops, iPads en andere Apple apparaten voor school om lessen op te volgen. Kinderen komen op jonge leeftijd al in aanraking met dit soort apparaten en leren traditionele rekensommen en het overige lesmateriaal op interactieve wijze. Niet alleen is het bewezen dat kinderen educatieve apps sneller eigen maken en daardoor lesstof sneller tot zich nemen, maar ook voor leraren en scholen wordt het lesgeven bevorderd. De mogelijkheden zijn eindeloos en mobiele apparaten zijn dan ook niet meer weg te denken uit het hedendaagse onderwijssysteem. In deze blog vertellen we meer over de kracht van Apple apparaten voor school en het verzekeren, repareren en huren hiervan.

Smart2scool Apple apparaten voor school
Gemakkelijke implementatie & beheer

Apple apparaten voor school huren

Smart2scool is er voor het digitaliserende onderwijs en biedt veel mogelijkheden om Apple apparaten voor school te huren, repareren en verzekeren. De stap voor leerlingen en leraren naar het gebruik van Apple apparaten is vaak klein, doordat veel persoonlijke apparaten zoals een telefoon of iPad al van dit merk zijn én het besturingssysteem bijzonder fijn is om te gebruiken. Of dit nou in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs of het beroepsonderwijs is, de voordelen van Apple zijn er altijd.

Onze devices zijn gemakkelijk te implementeren en op afstand te beheren met behulp van platformen zoals Apple Schoolmanager of Jamf. Apple apparaten voor school huren is aantrekkelijk, wanneer je niet direct een vermogen aan het aanschaffen van tientallen apparaten kwijt wilt zijn. Bij Smart2scool profiteer je van een totaaloplossing, zodat jouw onderwijs nooit stil hoeft te staan. We vertellen je graag meer over de belangrijkste afwegingen en Apple apparaten voor school huren in een persoonlijk gesprek.

Apple apparaten voor school huren
Alles op een rijtje

Voordelen mobiele devices in onderwijs

Het gebruik van een iPad, iMac, MacBook of andere mobiele devices in het onderwijs brengt verschillende voordelen met zich mee. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

 • Gemakkelijk te gebruiken: voor leerlingen van iedere leeftijd zijn Apple apparaten eenvoudig te bedienen. Een iPad bijvoorbeeld met je vingers, een MacBook met toetsenbord en muis en beide een snel en handig systeem.
 • Goedkoper dan offline lesmateriaal: met het gebruik van Apple devices kan er enorm veel op papier, boeken en lesmateriaal worden bespaard. Zo wordt een grote investering op een nieuw apparaat al snel erg rendabel.

 • Toegang tot duizenden educatieve applicaties: door het gebruik van Apple apparaten in het onderwijs krijg je toegang tot veel verschillende apps voor allerlei leerdoeleinden. Het aanbod is zeer uitgebreid.
 • Samenstellen van lesmateriaal: niet alleen kun je educatieve apps installeren, maar ook zelf geheel samenstellen. Je bepaalt zelf wat interessant genoeg is en speelt in op de behoefte van jouw leerlingen en de school met geschikte lesstof.
 • Online beheer: door mobiele devices te gebruiken heb je alle data online beschikbaar en is alles te beheren. Je hebt snelle toegang tot deze informatie en kunt allerlei acties tegelijk voor meerdere apparaten uitvoeren.

Zo zijn er enorm veel voordelen die bijdragen aan de kwaliteit van de lesstof en jouw onderwijsinstelling in zijn geheel.

Adequate herstelservice

Apple apparaten voor school repareren

Het komt natuurlijk wel eens voor dat apparaten schade oplopen en gerepareerd moeten worden. Bij Smart2scool kunnen wij al jouw Apple apparaten voor school repareren en dat op zeer korte termijn. Eventuele schade kun je gemakkelijk melden via ons online schadeformulier. Wij kunnen Apple apparaten voor school snel repareren en bieden altijd tijdelijke vervangers aan voor een device, zodat het onderwijs zo min mogelijk wordt belemmerd. Het is belangrijk om schade direct te melden. Dan kunnen we het probleem snel oplossen en jouw Apple apparaten voor school repareren met onze adequate herstelservice.

Apple apparaten voor school repareren
Snelle afhandeling van schade & garantie

Smart2scool: Apple apparaten voor school verzekeren

Apple apparaten voor school verzekeren? Dan is Smart2scool jouw betrouwbare verzekeraar. Bij ons profiteer je van een snelle afhandeling van schade en garantie en een minimale onderwijsonderbreking. Alles is te regelen en volgen via ons online serviceportaal. Apple apparaten voor school verzekeren bij Smart2scool? Dan krijg je uitgebreide dekking en volledige transparantie voor zowel leerlingen als scholen. Wij kunnen al jouw Apple apparaten voor school verzekeren en overige devices. Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. We nemen de mogelijkheden voor jouw onderwijsinstelling graag met je door.

Benieuwd wat we voor uw onderwijs kunnen betekenen?

Kom met ons in contact

  * verplichte velden

  Willem Schuil

  Willem Schuil

  Heeft u vragen of persoonlijk advies nodig?

  telefoon06 53327004 mailwillem.p.schuil@smart2scool.nl