Ideale formaat

Lichte laptop voor school

Als onderwijsinstelling wil je de juiste digitale devices aan je leerlingen aanbieden. Of het nu gaat om het maken van notities tijdens een les of het schrijven van een verslag in de studieruimte, zonder een goede device gaat dat allemaal een stuk lastiger. Zeker in het voortgezet onderwijs waar er veel van lokaal naar lokaal gelopen moet worden, is een handzaam model van belang. Dan is een lichte laptop voor school erg handig. Een schermformaat van 13 of 14 inch is ideaal! De grotere formaten zijn vrijwel altijd een stuk zwaarder. Benieuwd naar ons aanbod voor jouw studenten? Neem dan gerust een kijkje tussen al onze lichtgewicht devices.

lichte laptop voor school
Macbook, Chromebook of Windows laptop?

Beste keuze lichte laptop voor school

Bij de vergelijking van wat een lichte laptop voor school is, kijken we naar een aantal zaken. Naast het gewicht van de diverse laptops kijken we ook naar de zuinigheid van de laptop. Met een Macbook of ander zuinig device kunnen jouw leerlingen de hele dag werken, behalve als er zware taken als foto- en videobewerking uitgevoerd worden of er de hele dag gegamed wordt. De krachtige hardware die zich in veel Windows-laptops en Macbooks bevindt, is een stuk minder zuinig. Dus wanneer je als onderwijsinstelling op zoek bent naar een zuinige laptop, kies je voor een Chromebook. Onze Chromebooks beschikken over een ideaal formaat, zijn zuinig en licht van gewicht. Voor de digitalisering van het onderwijs is dit een perfecte optie!

keuze lichte laptop voor school
Het gedekte risico

Verzekering

Bij Smart2Scool dekt de uitgebreide dekking in veel gevallen de schade van de mobiele devices. Mochten scholieren hun laptop per ongeluk laten vallen, dan ben je als school hiervoor verzekerd. Dit is ook het geval bij waterschade of diefstal. Mocht er sprake zijn van diefstal, dan moeten er wel sporen van inbraak aanwezig zijn of er moet sprake zijn van afname onder bedreiging of geweld. Onze laptops zijn ook tijdens het transport verzekerd, dus ook wanneer studenten van huis naar school gaan. Zodra de standaard fabrieksgarantie verloopt, neemt de verzekering dit risico over. Alle bijkomende en onverwachtse gebeurtenissen die leiden tot schade, worden vergoed. Het beste is natuurlijk dat niemand de lichte laptop voor school beschadigt.

risico lichte laptop voor school
Nog vragen?

Contact Smart2Scool

Ben je benieuwd wat de beste optie is voor een lichte laptop voor jouw school? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wil je meer informatie over onze andere devices? Wij helpen je graag bij het beantwoorden van al je vragen en bij de digitalisering van het onderwijs.

Meer informatie over lichte laptop voor school?

Vraag vrijblijvend een brochure aan of neem contact met ons op!

    * verplichte velden