Handig meenemen

Kleine laptop voor school

Laptops zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het onderwijs. Al vanaf jonge leeftijd komen kinderen er volop mee in aanraking. Voor het vervoer is het fijn als een laptop niet te groot en zwaar is. Daarom kiezen veel scholen en leerlingen voor een kleine laptop voor school. Bij Smart2Scool bieden we niet alleen die kleine laptop voor school, we bieden een totaaloplossing. Naast de aanschaf van de laptops verlopen ook de verzekering en schadeafhandeling via ons.

Kleine laptop voor school
Alles op een rij

De voordelen van een kleine laptop voor school

Digitale devices voor school, waaronder kleine laptops, brengen veel voordelen met zich mee, zoals:

  • Kies je eigen besturingssysteem

Je kiest bij Smart2Scool zelf of je met Mac of Windows wilt werken als besturingssysteem. Je studenten werken dus met datgene wat zij het fijnst vindt.

  • Energiezuinigheid

Heeft de laptop een volle accu? Dan komen studenten daar gemakkelijk een hele schooldag mee door. Houd er wel rekening mee dat taken als gamen en foto- of videobewerking meer van de accu vergen.

  • Online en offline gebruik

Gebruik de laptop zowel om online in de Cloud te werken als offline. Studenten kunnen overal en altijd bij hun bestanden.

Alles onder één dak

Dé totaaloplossing

Uiteraard regelen wij dat de aanschaf van kleine laptops voor school goed verloopt. Maar daarmee ben je er nog niet. Een goede verzekering is ook belangrijk. Met onze verzekeringen streven we ernaar om de onderwijsonderbreking zo kort mogelijk te laten zijn bij schade. Je kunt het hele proces volgen in ons online serviceportaal. De dekking van onze verzekeringen is zeer uitgebreid. Denk aan brand- en waterschade, val- en stootschade en diefstal. De dekking geldt wereldwijd. Als de laptop gerepareerd moet worden verzorgen wij een laptop die gelijkwaardig is aan de verzekerde laptop. Bovendien vind je bij ons geen kleine lettertjes, duidelijkheid gaat voor alles.

Meer weten?

Kom met ons in contact

Wil je meer weten over een kleine laptop voor school en de aanvullende diensten die we bieden? Neem dan vooral contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Contactformulier

    * verplichte velden