Mobiele devices in het onderwijs

iPad middelbare school

Digitalisering in het onderwijs is actueler dan ooit. Kinderen komen op een steeds jongere leeftijd in aanraking met technologie. Het onderwijs beweegt mee met de digitalisering door bijvoorbeeld gebruik te maken van een iPad op een middelbare school. Ben je ook op zoek naar een iPad voor jouw middelbare school? Smart2Scool helpt je daar graag bij. Wij leveren mobiele devices, zoals laptops en tablets. Kies voor onze totaaloplossing, waarbij je device ook verzekerd is en je gebruik kunt maken van een serviceportaal voor bijvoorbeeld het melden van schade.

Een iPad wordt steeds vaker gebruikt op een middelbare school. Het is een tablet die je bedient met je vinger of een speciale pen. Het formaat van een tablet is meestal kleiner dan een gemiddelde laptop en groter dan een mobiele telefoon. Een tablet is gemakkelijk en snel te gebruiken door het aanraakscherm en besturingssysteem. Een iPad is voor scholen dan ook een device, waar, vanwege het gebruiksgemak, vaak voor wordt gekozen.

iPad middelbare school
Een aantal voordelen

Functionaliteiten

Tablets werken anders dan een laptop. Door de apps en video’s zorgt een iPad voor interactievere lessen op een middelbare school. De schermgrootte van de tablets die Smart2Scool aanbiedt is 10 inch en ze hebben een geheugen van 32 GB. Omdat iPads kleiner en lichter zijn dan laptops, zijn ze een stuk makkelijker om mee te nemen. Een aantal voordelen van iPad zijn dat ze gemakkelijk te bedienen zijn, relatief voordelig zijn in de aanschaf en dat ze een lange batterijduur hebben. Ook kunnen scholieren eenvoudig aantekeningen en lesmateriaal bijhouden en in hun eigen Cloud opslaan.

Beveiligen van iPad

Bescherming

Het is belangrijk dat een iPad goed beveiligd wordt op een middelbare school. Daarom adviseren wij om altijd gebruik te maken van een beschermhoes. Met de meeste hoezen kun je een tablet ook nog eens gemakkelijk op een tafel zetten. Zo kun je eenvoudig films kijken, maar ook video’s voor lessen en zelfs digitale lessen volgen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een brochure aan en bekijk direct de mogelijkheden voor een iPad voor jouw middelbare school. Wij helpen je graag bij het realiseren van de iPads in het onderwijs.

Ruim aanbod

Andere devices bij Smart2Scool

Bij Smart2Scool kun je niet alleen terecht voor een iPad op een middelbare school. Wij bieden ook mogelijkheden voor laptops en Chromebooks. Waar een Chromebook een apparaat is om in de Cloud en online te werken, is een laptop ook handig om offline te gebruiken. Afhankelijk van de specificaties zijn er genoeg opties, dus ben je op zoek naar een laptop of chromebook voor de middelbare school? Dan ben je hier ook aan het juiste adres!

Ipad middelbare school
iPads voor scholen

Contact over iPad voor middelbare scholieren

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Smart2Scool? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Wil je direct meer informatie aanvragen over onze tablets of wil je graag een iPad bestellen voor jouw middelbare school? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in. Wij ondersteunen je graag bij het regelen van iPads op scholen.

iPad middelbare school

Meer informatie over iPads op middelbare scholen?

Vraag vrijblijvend een brochure aan

    * verplichte velden