Altijd alles digitaal bij de hand

Laptop of Chromebook middelbare school

Ben jij op zoek naar een geschikte laptop of Chromebook voor de middelbare school? Dan ben je bij Smart2Scool aan het juiste adres. Laptops en tablets zijn niet meer weg te denken uit het huidige onderwijs. Digitalisering speelt zich af op zowel de basisschool en het voortgezet onderwijs, als op het beroepsonderwijs. Wij begrijpen dan ook als geen ander hoeveel vragen deze digitalisering bij jou oproept. Smart2Scool geeft je daarom het nodige advies. Wij hebben een concept ontwikkeld dat al jouw vragen beantwoordt. Indien nodig verzorgen wij ook de schadeafhandeling en verzekering voor jouw laptop of Chromebook voor de middelbare school. Smart2Scool biedt totale ontzorging.

Laptop of chromebook middelbare school
Wat past het best bij jou?

Laptop of Chromebook middelbare school: het verschil

Vind je het lastig om te kiezen welke devices het meest geschikt voor jouw onderwijsinstelling zijn? Dit is logisch. Een laptop of Chromebook voor jouw middelbare school brengt namelijk diverse verschillen met zich mee. Om een duidelijke keuze te kunnen maken, hebben wij deze verschillen voor jou op een rijtje gezet:

  • Besturingssysteem: een laptop heeft een besturingssysteem zoals Windows of MacOS. Een Chromebook is daarentegen een laptop zonder besturingsysteem, maar is wel volledig gebaseerd op de webbrowser van Google.
  • Veiligheid: zowel een Chromebook als een laptop is automatisch beschermd tegen virussen. Bij een Chromebook worden de opgeslagen bestanden extra beschermd. Zo weet je zeker dat een Chromebook altijd veilig is.
  • Specificaties: een laptop is qua specificaties krachtiger dan een Chromebook. Dit heeft te maken met het opslaggeheugen dat bij een laptop veel hoger is. Bij een Chromebook wordt dan ook aangeraden om te werken met de Cloudopslag van Google.
Laptop of chromebook middelbare school;
Bestel direct jouw Chromebook of laptop voor school

Contact Smart2Scool

Heb je nog specifieke vragen over een laptop of Chromebook voor jouw middelbare school? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder. Heb je schade of is je device gestolen? Smart2Scool helpt je met de verzekering een uitgebreide dekking. Wij bieden bij tablets en Chromebooks een dekkingsperiode van 38 maanden. Bij laptops kun je tot wel 48 maanden bij ons terecht. Een laptop of Chromebook voor jouw middelbare school aanschaffen? Smart2Scool is de ideale partner voor onderwijsinstellingen.

Laptop of chromebook middelbare school

Meer informatie over een laptop of Chromebook?

Vrijblijvend brochure aanvragen

    * verplichte velden