Steeds meer online

Educatie laptop

Wil jij weten wat de meest geschikte educatie laptop voor school is? Dan helpen wij jou graag verder. Wanneer je op zoek bent naar tablets, Chromebooks, en andere laptops voor jouw onderwijsinstelling, dan ben je bij Smart2Scool altijd aan het juiste adres. Wij regelen ook graag de verzekering en schadeafhandeling voor jou. Een tablet of laptop is ideaal wanneer scholieren digitaal lesmateriaal moeten volgen of bekijken. Wij vinden het belangrijk dat scholieren met het juiste product onderwijs volggen. Daarom voorzien wij onderwijsinstellingen graag van de nodige informatie en passend advies.

educatie laptop
Moderne digitale onderwijs

Voordelen educatie laptop

Een educatie laptop brengt diverse voordelen met zich mee. Wij hebben hieronder een aantal voordelen op een rij gezet:

Energiezuinig

De batterij van een laptop gaat lang mee. Een nieuwe device is gemakkelijk 8 uur te gebruiken tot hij weer opgeladen moet worden. perfect voor een lange dag school of een studiedag.

Zowel on- als offline

Alle aantekeningen, bestanden en onderwijsmateriaal zijn eenvoudig in de Cloud online op te slaan. Maar ook wanneer er geen verbinding met het internet is, kunnen bestanden opgeslagen worden op de harde schijf. Zo hebben studenten altijd en overal toegang tot hun digitale lesmateriaal en aantekeningen.

Diverse besturingssystemen

In ons assortiment hebben we verschillende laptops voor school op voorraad. Bij Smart2Scool hebben scholen de keuze uit zowel een Windows- als Mac-besturingssysteem. Wij adviseren je graag in deze verschillen van de diverse besturingssystemen.

voordelen educatie laptop
Wij dekken de schade

Educatie laptop verzekeren

Wil je een educatie laptop verzekeren? Dat kan! Bij ons kun je voor meer terecht dan alleen de aanschaf van een laptop. Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, regelen wij ook graag de verzekering en schadeafhandeling van de laptops, iPads en  Chromebooks van jouw onderwijsinstelling.

Eigen risico

Zodra er sprake is van schade, wordt de afhandeling van het eigen risico direct via iDeal in rekening gebracht bij de verzekerde of eindgebruiker. De kosten van het eigen risico bedragen €75,-.

Vergoeding

Indien een laptop vergoed moet worden, ontvangt de scholier een gelijkwaardig object als de verzekerde laptop.

Afschrijving

Er wordt in de eerste 2 jaar niets van de laptop afgeschreven. Pas in het derde jaar bedraagt de afschrijving 20% en in het vierde jaar 30% van de totale nieuwprijs. Tevens bieden wij voor een educatieve laptop ook een dekkingsperiode van 48 maanden.

educatie laptop verzekeren
Neem contact met ons op

Mogelijkheden Smart2Scool

Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij Smart2Scool of heb je nog vragen? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij ondersteunen je graag waar nodig.

Meer informatie over een educatie laptop?

Vraag vrijblijvend een brochure aan!

    * verplichte velden