Spelend leren en lerend spelen

Laptop basisschool

Kunnen jouw jongste scholieren wel een laptop basisschool gebruiken? Smart2Scool is je hier graag mee van dienst. Wij verzorgen een goede laptop basisschool, maar daar blijft het niet bij. Wij kunnen ook de verzekering en schadeafhandeling van de laptop voor jouw basisschool in orde maken. Met een nieuwe laptop van Smart2Scool leren jouw scholieren alles over de digitale wereld. Ze kunnen bijvoorbeeld blind leren typen en interactief onderwijs volgen met behulp van digitaal onderwijsmateriaal. Zo gaan ze na groep 8 goed voorbereid naar het voortgezet onderwijs. Bestel direct laptops voor jouw basisschool of vraag meer informatie aan over een laptop voor de basisschool. Zo kunnen jouw scholieren straks zelfstandig de digitale weg bewandelen.

kind blij met laptop op basisschool
Zowel Mac als Windows

Voordelen van een laptop op de basisschool

Een laptop basisschool biedt veel voordelen. Enkele van deze voordelen vind je onderstaand.

 • Altijd toegang: je hebt altijd toegang tot digitaal lesmateriaal. Je scholieren kunnen op hun laptop eenvoudig alles wat ze nodig hebben online (in de Cloud) en offline (op de harde schijf) opslaan. Ze kunnen dus altijd en overal bij hun bestanden. 
 • Verschillende besturingssystemen: je kunt bij Smart2Scool kiezen uit zowel Mac als Windows als besturingssysteem. Op deze manier is er voor ieder wat wils op gebied van een laptop.
 • Energiezuinig: de batterij van een nieuwe laptop gaat gemakkelijk 8 uur mee. Hiermee komen je scholieren dus perfect hun schooldag door.
Laptop basisschool verzekeren

Dekkingsperiode van 48 maanden

Bij Smart2Scool kun je niet alleen een laptop basisschool bestellen, wij regelen ook graag de verzekering en schadeafhandeling, zodat je daar geen omkijken naar hebt.

 • Afschrijving: in de eerste 2 jaar wordt er op de laptops niets afgeschreven. In het derde jaar is de afschrijving 20% van de nieuwprijs en in het vierde jaar 30%.
 • Eigen risico: het eigen risico van laptops bedraagt €75,-. De afhandeling hiervan bij schade wordt direct via iDeal in rekening gebracht bij de verzekerde en/of eindgebruiker.
 • Vergoeding: wanneer de laptop van je scholieren voor de basisschool vergoed moet worden, ontvang je een model dat gelijkwaardig is aan het verzekerde object.
Meer dan laptops

Andere devices

Bij Smart2school kun je niet alleen terecht voor laptops voor de basisschool. Als je op zoek bent naar iets handzamers komt een tablet goed van pas. Een groot voordeel van een tablet is het gebruiksgemak. Met het touchscreen zullen scholieren eenvoudig en snel hun weg vinden. Daarnaast kunnen ze met het gebruik van educatieve apps spelenderwijs leren.

Laptop basisschool voor jonge kinderen
Bestel direct een nieuwe laptop voor de basisschool

Contact Smart2Scool

Wil je direct een nieuwe laptop basisschool bestellen? Of wil je eerst wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul onderstaand aanvraagformulier in. Ook wanneer je vragen hebt over onze andere devices of de mogelijkheden bij Smart2Scool beantwoorden we deze graag. Wij ondersteunen jou zo goed mogelijk in de digitalisering binnen het onderwijs.

Laptops uitkiezen voor jouw basisschool

Meer informatie over een laptop voor de basisschool?

Vraag vrijblijvend een brochure aan

  * verplichte velden

  Willem Schuil

  Willem Schuil

  Heb je vragen of persoonlijk advies nodig?

  telefoon06 53327004 mailwillem.p.schuil@smart2scool.nl