Interactief onderwijs

HP laptop voor school

Is jouw onderwijsinstelling op zoek naar een HP laptop voor school? Zoek niet verder! Waar een Chromebook een ‘leeg’ apparaat is, is een HP laptop voor op school ook offline te gebruiken. Bij Smart2Scool doen we meer voor het verzorgen van digitaal onderwijs. Ontdek de mogelijkheden die Smart2Scool jouw onderwijsinstelling biedt. Wij bieden verschillende devices aan, geschikt voor de basisschool, het voortgezet onderwijs als het beroepsonderwijs.

HP laptop school
Garantie voor succes

Verzekering

Bij Smart2Scool doen we meer voor jouw onderwijsinstelling. Om de leerlingen zo min mogelijk te storen tijdens hun leerproces, sluit je bij aanschaf van een HP laptop voor school ook direct een verzekering af. Eventuele schade aan de laptops wordt vergoed door middel van een reparatie of een vervangend gelijkwaardig toestel. Jouw onderwijsinstelling is bij ons verzekerd tegen brandschade, vochtschade en schade tijdens het vervoer van de HP laptops voor school.

HP laptop voor onderwijs
Ontdek de voordelen zelf

Mogelijkheden HP laptop voor school

Een HP laptop brengt een hoop mogelijkheden voor uw school. De leerlingen kunnen de laptops gebruiken voor het nemen van aantekeningen. Ook kunnen ze de laptops met Wifi gebruiken voor het spelen van games of opzoeken van allerlei informatie. Daarnaast kunnen de laptops gebruikt worden voor het draaien van zware programma’s en bewerken van foto’s en video’s. Verder kunnen de leerlingen op de harde schijf bestanden opslaan.

hp laptop student
Veiligheid voorop

Laptops beschermen

Wij raden je aan om bij aanschaf van HP laptop school deze te beveiligen door middel van een virusscanner. Dit om te voorkomen dat de bestanden van jouw leerlingen onbedoeld verloren zullen gaan. Zo heb je hier ook geen zorgen meer om.

foto verzekering HP laptop
Alles op een rijtje

Specificaties laptop

Een grote opslagruimte is het belangrijkste onderdeel van een laptop. Op deze manier kunnen de leerlingen hun aantekeningen, verslagen en documenten namelijk altijd opslaan. De specificaties van onze HP laptops school zijn als volgt: de SDD heeft een opslag van 256 GB en de laptops hebben een werkgeheugen van 8 GB. Ook hebben ze een lange accuduur, de leerlingen kunnen er dus een hele schooldag mee werken.

HP laptop Smart2Scool
Meer weten?

Vraag een offerte aan

Onze HP laptops zijn een echte toevoeging aan jouw school. De digitalisering kan een hoop toevoegen aan het onderwijs. Naast laptops kunnen wij je ook helpen met de aanschaf van iPad-s of Chromebooks voor jouw onderwijsinstelling. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Bij Smart2Scool doen we alles voor het verbeteren van de digitalisering van het onderwijs. Ontdek de voordelen zelf!

Meer informatie over een HP laptop voor school?

Vrijblijvend brochure aanvragen

    * verplichte velden