Steeds meer online

Asus laptop school

Wil jij weten wat de meest geschikte laptops voor op school zijn? Dan helpt Smart2Scool jou graag verder. Bij ons ben je aan het juiste adres wanneer jouw onderwijsinstelling op zoek is naar tablets, Chromebooks of een Asus laptop school. Ook regelen wij graag de verzekering en schadeafhandeling voor jou. Een totaaloplossing dus.

Een laptop of tablet is ideaal wanneer studenten digitaal lesmateriaal moeten volgen of bekijken. Bij Smart2Scool vinden wij het belangrijk dat leerlingen altijd met het juiste device naar school of hun opleiding gaan. Daarom leveren wij graag onze bijdrage door middel van het geven van de nodige informatie en passend advies.

Asus laptop school
Modern digitaal onderwijs

Voordelen van een Asus laptop voor school

Als jouw instelling kiest voor een Asus laptop school, dan profiteer je van de diverse voordelen. Wij hebben er een aantal voor je op een rij gezet.

  • Energiezuinig: de batterij van een Asus laptop voor school gaat lang mee. Een nieuwe laptop is gemakkelijk 8 uur te gebruiken tot hij weer opgeladen moet worden. Dit is ideaal voor lange school- of studiedagen.
  • On- en offline: alle aantekeningen, bestanden en ander onderwijsmateriaal zijn eenvoudig online in de Cloud op te slaan. Maar ook als er geen internet beschikbaar is, kunnen studenten hun bestanden op de harde schijf opslaan. Op deze manier hebben zij altijd en overal toegang tot digitaal lesmateriaal en aantekeningen.
  • Besturingssystemen: in ons assortiment kunnen scholen kiezen uit diverse soorten laptops. Je hebt de keuze uit zowel een Windows als Mac besturingssysteem. Wij adviseren je graag over de verschillen van deze systemen.
Voordelen Asus laptop school
Wij dekken de schade

Laptop verzekeren

Je kunt bij ons terecht voor meer dan alleen een Asus laptop school. Om het scholen zo makkelijk mogelijk te maken, nemen wij ook graag de verzekering en schadeafhandeling van laptops, iPads of Chromebooks uit handen. Het eigen risico wordt bij schade direct via iDeal in rekening gebracht bij de verzekerde of eindgebruiker. De hoogte van het eigen risico hangt af van de waarde van het device en is terug te vinden op het polisblad.

Als de laptop van een student vergoed moet worden, ontvangt hij of zij een gelijkwaardig model als het verzekerde device. Tot slot wordt er van de laptop in de eerste twee jaar niets afgeschreven. Pas in het derde jaar wordt er 20% van de totale nieuwprijs afgeschreven en in het vierde jaar 30%. Ook hebben onze laptops een dekkingsperiode van 48 maanden.

Asus laptop school verzekeren
Neem contact met ons op

Maak kennis met Smart2Scool

Wil je meer weten over onze mogelijkheden bij een Asus laptop school of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij ondersteunen scholen bij digitaal onderwijs waar nodig.

Meer informatie over een Asus laptop voor school?

Vraag vrijblijvend een brochure aan!

    * verplichte velden