Altijd alles digitaal bij de hand

Laptops op school

Wil jij weten wat de meest geschikte laptops zijn voor op school? Dan helpen wij jou graag verder. Bij Smart2Scool ben je altijd aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar tablets, Chromebooks en laptops voor op school. Wij regelen ook graag de verzekering en schadeafhandeling voor jouw onderwijsinstelling. Een laptop of tablet is ideaal wanneer scholieren digitaal lesmateriaal volgen of bekijken. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen altijd met het juiste product naar hun school of studie gaan. Daarom voorzien wij jouw school graag van de nodige informatie en passend advies. Bij Smart2Scool kun je ook laptops leasen voor studenten.

Welke laptops op school gebruiken?
Multifunctioneel in gebruik

Voordelen van laptops op school

Laptops op school brengen diverse voordelen met zich mee. Smart2Scool heeft een aantal voordelen op een rij gezet.

 

Volledige ontzorging bij Smart2Scool

Jouw laptops op school verzekeren

Het verzekeren van jouw educatie laptop(s) ziet er bij Smart2Scool als volgt uit:

Eigen risico

De afhandeling van het eigen risico wordt bij schade direct via iDeal in rekening gebracht bij de verzekerde of eindgebruiker. De kosten voor het eigen risico bedragen € 75,-.

Vergoeding

Indien een laptop vergoed moet worden, ontvangt de scholier een gelijkwaardig object als de verzekerde laptop.

Afschrijving

In de eerste twee jaar wordt er van de laptop niets afgeschreven. Pas in het derde jaar ontvang je een afschrijving van 20% en in het vierde jaar 30% van de totale nieuwprijs.

Tevens bieden wij voor laptops op school een dekkingsperiode aan van 48 maanden.

Jouw laptops verzekeren

Verschillende laptops op school

Dekkingsperiode

0maanden

laptops op school voorbeeld

Eigen risico

0Euro

Bekijk onze digitale devices

Meer dan alleen laptops op school

Je kunt bij Smart2Scool veel meer devices vinden dan alleen laptops op school. Smart2Scool ondersteunt alle niveaus en alle categorieën onderwijs in de digitalisering ervan met zeer gerichte devices. Worden er op jouw school veelal tablets gebruikt in het onderwijs? Geen zorgen, Smart2Scool voorziet volledige onderwijsinstellingen van tablets, zodat allerhande digitale apps kunnen ondersteunen in het onderwijs. Ook onze tablets kun je eenvoudig laten verzekeren bij Smart2Scool.

Wisselt het werk van jouw studenten veelvuldig tussen online en offline? Dan is een Chromebook voor jouw onderwijsinstelling de oplossing. Met onze Chromebooks maken studenten eenvoudig gebruik van de Cloud online en de harde schijf offline. Zo kunnen ze te allen tijde bij hun documenten, presentaties, verslagen, etc. Bijkomend voordeel is de hoge batterijkwaliteit, waardoor studenten gemakkelijk de gehele dag hun Chromebook kunnen gebruiken op een volle accu. Voor laptops voor de middelbare school zit je goed bij Smart2Scool!

Laptops op school voor kleine kids
Wij helpen je verder

Contact Smart2Scool

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden bij Smart2Scool of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij ondersteunen je graag waar nodig.

Meer informatie over laptops op school?

Vrijblijvend brochure aanvragen

    * verplichte velden

    Yvonne profielfoto

    Yvonne Geijs

    Meer weten over Laptops op school?

    telefoon06-29532910 mailyvonne.geijs@smart2scool.nl