Steeds meer online

Dell laptop voor school

Op zoek naar een Dell laptop school? Zoek niet verder! Bij Smart2Scool ben je aan het juiste adres wanneer jouw onderwijsinstelling op zoek is naar tablets, Chromebooks of een Dell laptop school. Een laptop of tablet is ideaal voor het volgen of bekijken van digitale materialen. Wij vinden het belangrijk dat studenten altijd het juiste apparaat hebben om naar school of de universiteit te gaan. Ontdek de potentie van Smart2Scool voor onderwijsinstellingen. We bieden een verscheidenheid aan apparaten die geschikt zijn voor basis-, middelbare en beroepsopleidingen.

Dell laptop voor school
Moderne digitale onderwijs

Voordelen Dell laptop voor school

Dell biedt veel mogelijkheden voor jouw school. Studenten kunnen hun laptop gebruiken voor notities. Ook kunnen ze op de laptop met wifi gamen en allerlei informatie opzoeken. Daarnaast kunnen studenten de laptop gebruiken om zware programma’s te draaien, foto’s en video’s te bewerken en bestanden op te slaan op hun harde schijf. Zodra je kiest voor een Dell laptop school, profiteert jouw onderwijsinstelling van vele voordelen. We hebben er een aantal op een rijtje gezet.

  • Energie-efficiëntie: Dell-laptopbatterijen gaan lang mee. De nieuwe laptop kan gemakkelijk 8 uur worden gebruikt voordat hij moet worden opgeladen. Dit is perfect voor een lange dag op school of de universiteit.
  • Online en offline: Alle notities, bestanden en andere materialen kunnen scholieren eenvoudig online opslaan in de Cloud. Alle bestanden kunnen ook op de harde schijf opgeslagen worden, zelfs als internet niet beschikbaar is. Hierdoor hebben scholieren altijd en overal toegang tot digitale materialen en notities.
  • Besturingssysteem: In ons assortiment kunnen scholen kiezen uit verschillende soorten laptops. Bij ons heb je de keuze uit Windows- en Mac-besturingssystemen. Wij adviseren je graag over de verschillen van de diverse besturingssystemen.
Dell laptop voor school
Wij dekken de schade

Verzekering

Smart2Scool doet veel meer voor jouw school. Om risico te vermijden, sluit je een verzekering af wanneer jouw onderwijsinstelling een Dell laptop school koopt. Schade aan de laptop wordt vergoed met gelijkwaardige reparatie of verkleuring. Jouw school is verzekerd tegen brand, vochtschade en schade veroorzaakt door het vervoer van Dell laptops naar de school. Als je een Dell laptop school koopt, raden we je aan deze te beveiligen met een virusscanner. Dit om te voorkomen dat studentendossiers per ongeluk verloren gaan. Je hoeft zich dan dus nergens zorgen meer om te maken.

Dell laptop voor school
Contact Dell laptop school

Maak kennis met Smart2Scool

Onze Dell laptops school zijn een echte aanwinst. Digitalisering kan een belangrijke bijdrage leveren aan het onderwijs. Naast laptops helpen wij je ook bij het aanschaffen van iPads en Chromebooks. Vraag gerust om meer informatie door contact met ons op te nemen. Bij Smart2Scool doen we er alles aan om de digitalisering van het onderwijs te verbeteren!

Meer informatie over een Dell laptop voor school?

Vraag vrijblijvend een brochure aan!

    * verplichte velden