Wij faciliteren de digitalisering in het onderwijs

Digitale devices in het onderwijs

Digitale devices zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse onderwijssysteem. Digitale colleges, educatieve apps en ondersteunend lesmateriaal, met digitale devices worden de jongsten voorbereid op de digitale wereld en kunnen de studenten collegemateriaal en aantekeningen bijhouden en ordenen. Wij faciliteren de digitalisering door de totaaloplossing te bieden voor zowel scholen als gebruikers. U kunt niet alleen de devices bij ons aanschaffen, u kunt de devices ook verzekeren met onze uitgebreide dekkingsmogelijkheden.

Periode, vergoeding en eigen risico

Verzekeren bij Smart2Scool

Afschrijving

Er wordt in de eerste 2 jaar niets afgeschreven op uw Chromebook of laptop. In het derde jaar is de afschrijving 20% en in het vierde jaar 30% van de nieuwprijs. Beide hebben dezelfde dekkingsperiode. Op tablets wordt gedurende de gehele dekkingsperiode niets afgeschreven.

Eigen risico

Het eigen risico van uw Chromebook of laptop bedraagt €75,- en van tablets €50,-. De afhandeling van het eigen risico bij schade wordt direct via iDeal in rekening gebracht bij de verzekerde en/of eindgebruiker.

Vergoeding

De vergoeding van uw device geschiedt in natura. Dit gebeurt in de vorm van een gelijkwaardig model als het verzekerde object.

Dekkingsperiode

Laptops

0Maanden

Tablets

0Maanden

Ga mee in de digitalisering met Smart2Scool

Vraag uw brochure aan

Vraag direct uw brochure aan voor uw school in combinatie met de gewenste devices. U ontvangt van ons een overzicht op maat, zodat u precies in kunt zien wat de mogelijkheden bij Smart2Scool zijn.

Passie voor digitaal onderwijs

Vrijblijvend offerte aanvragen

    * verplichte velden

    Yvonne Geijs

    Heeft u vragen of persoonlijk advies nodig?

    telefoon06 29532910 mailyvonne.geijs@smart2scool.nl